Start verkoop De Boomgaard | Vrijdag 1 maart

19 februari 2024

Op vrijdag 1 maart is de start verkoop van het project De Boomgaard in hotel Van der Valk.

Over De Boomgaard
De 20 luxe kwadrant villa’s van De Boomgaard liggen aan de rand van Leeuwarden, verscholen tussen rietkragen en boomwallen. Geniet van de unieke combinatie van rust, groen en water. Naast deze bijzondere locatie is ook het woonconcept buitengewoon. Als bewoner bent u gezamenlijk eigenaar van het hele gebied, waardoor u niet alleen van de eigen tuin geniet, maar ook van een parkachtige omgeving die u samen met de buren onderhoudt. Hier ervaart u het beste van beide werelden: samenzijn en privacy.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd? Aanmelden voor de start verkoop kan via de projectwebsite van De Boomgaard: www.deboomgaardleeuwarden.nl. Tussen 15:30 en 18:00 uur bent u van harte welkom in het Van der Valk Hotel in Leeuwarden.