Vrije kavels aan de oostkant van Unia weer in de verkoop

30 juni 2023

Vanaf vandaag zijn de vrije kavels 29 t/m 39 weer in de verkoop. Na de loting hebben we deze kavels heel even uit de verkoop gehaald. Er was geen animo voor en er waren verschillende vragen over de aanlegmogelijkheden langs de Wurdumerfeart en de inrichting van Unia-oost. Daarnaast bleek dat er na de loting veel animo was voor smallere kavels.

We hebben daarom verschillende aanpassingen gedaan. Er is nu een extra kavel bijgekomen en we hebben meer informatie toegevoegd in de kavelpaspoorten. Bijvoorbeeld over de aanlegvoorzieningen langs de Wurdumerfeart en de inrichting langs Unia-oost. De aanpassingen lees je terug op de plankaart en in de kavelpaspoorten.

Past één van de kavels helemaal bij u? En wilt u uw droomwoning hier bouwen? Neem dan snel contact op met één van de verkopende makelaars.